ABD'de bir kişi, 'süper kahraman kostümü giyerek çocuk kaçırdığı' iddiasıyla suçlanıyor

Mor peruk ve süper kahraman pelerini giyen Alabamalı bir genç; ABD'nin Florida eyaletinin kuzeyinde bir ağacın altında dövülmüş ve bağlanmış halde bulunan bir kız çocuğunun şiddet kullanılarak kaçırılmasıyla suçlanıyor.

Şerif bürosundan yapılan açıklamada, cumartesi sabahı erken saatlerde bir kaçırılma ihbarına intikal eden Jackson County Şerifliğine bağlı görevlilerin, elleri arkadan bağlı bir kız çocuğu bulduğu belirtildi.

Independent Türkçe'nin Fox News'den aktardığına göre bir sözcü, kızın cuma akşamı Alabama'da 22 yaşındaki Coby Jerome Jordan tarafından alındığını ve sonra 19 yaşındaki Molly Michele Jarrett da dahil iki kadının onlara katıldığını açıkladı.

Şerifler küçük kızın eyalet sınırlarını geçerek Florida eyaletinin Jackson County bölgesinde terk edilmiş bir binaya götürüldüğünü ve burada Jordan'ın kızı dövdüğünü, ellerini ve ayaklarını bağladığını söyledi.

Şerif bürosundan yapılan açıklamada, kızın daha sonra bir ağaç yanına bırakıldığı ve burada yakındaki bir sakin tarafından fark edildiği söylendi. Şerif bürosu Fox'a, kızın yaralarının hastanede tedavi edildiğini belirtti.

Jordan'a hırsızlık, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, mağdura müdahale ve darp için yasal suçlama yöneltildi.

Jarrett'a ise birinci derece hırsızlık, birinci derece kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, birinci derece mağdura müdahale ve birinci derece darp suçları isnat edildi.

İkinci kadının tutuklanıp tutuklanmadığı bilinmiyor.

Şerif bürosu, Facebook'ta Jarrett'ın pelerin, peruk, kovboy çizmeleri, dudak ve burun halkasıyla süper kahraman kostümü giymiş gibi göründüğü tutuklama fotoğraflarını yayımladı.

Bu kişilerin federal suçlamalarla karşı karşıya kalıp kalmayacağı henüz belli değil.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İran'da Kadın Cinayetleri: Artan Vakalar Endişe Verici
Namur'da Göstericiler İsrail'e Silah Satışını Protesto Etti
ABD Dışişleri Bakanı: İsrail'in Gazze'deki Sivil Koruma Planı Yetersiz
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki Operasyonları Hakkında Açıklama Yaptı
Putin'in Yeni Kabine Atamaları: Rusya'da Hükümet Değişiklikleri