ABD’de Bir Lise Daha Silahlı Saldırıya Uğradı: 15 Yaşındaki Öğrenci Hayatını Kaybetti!

ABD'de bir silahlı saldırı daha gerçekleşti. Maryland eyaletinde, Joppatowne Lisesi'nde bir öğrenci tuvalette diğer bir öğrenciyi vurarak öldürdü. 15 yaşındaki Warren Curtis Grant hayatını kaybederken, saldırgan 16 yaşındaki öğrenci kısa sürede yakalandı.

ABD'de silahlı saldırılar devam ediyor ve bu olaylar ülkede büyük bir endişe yaratıyor. Georgia eyaletinde geçtiğimiz günlerde Apalachee Lisesi'nde meydana gelen saldırının ardından, Maryland eyaletinde bir başka okulda silahlı saldırı gerçekleşti. Maryland'daki saldırıda, 16 yaşındaki bir öğrenci 15 yaşındaki Warren Curtis Grant'ı okulun tuvaletinde vurdu. Olayın ardından Grant hayatını kaybetti ve saldırgan kısa süre içinde yakalandı.

Maryland'de Lise Saldırısı

Maryland eyaletinin Harford İlçesi'nde Joppatowne Lisesi'nde meydana gelen saldırı, 6 Eylül Cuma günü gerçekleşti. Harford İlçesi Şerifi Jeff Gahler'ın verdiği bilgilere göre, saldırı birinci kattaki erkekler tuvaletinde yapıldı. Saldırgan, saldırının ardından tuvaletten çıkıp okulu terk etti. Ancak, okuldaki diğer öğrenciler Warren Curtis Grant'i tuvaletten çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Grant, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Saldırgan Dakikalar İçinde Yakalandı

Şerif Gahler, saldırganın okuldan kaçtıktan sadece dakikalar içinde yakalandığını açıkladı. Saldırganın, okuldaki ilk günü olduğu belirtildi. Olay, ABD'deki bireysel silahlanma sorununu ve okullardaki güvenlik açıklarını bir kez daha gündeme getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.