ABD'de bir su parkına silahlı saldırı düzenlendi ve birçok kişi yaralandı

ABD'de bireysel silahlanma yasalarının sıkılaştırılması taleplerinin göz ardı edildiği bir dönemde, Michigan eyaletinin Detroit şehri yakınlarındaki Brooklands Plaza Splash Pad su parkında bir silahlı saldırı meydana geldi.

ABD'de bireysel silahlanma yasalarının sıkılaştırılması taleplerinin göz ardı edildiği bir dönemde, Michigan eyaletinin Detroit şehri yakınlarındaki Brooklands Plaza Splash Pad su parkında bir silahlı saldırı meydana geldi. Bu saldırıda, çocuklar da dahil olmak üzere 10 kişi yaralandı.

Olay, yerel saatle 17:00 sularında meydana geldi. Parkın girişine gelen bir adam, 9 milimetrelik yarı otomatik bir Glock tabancayla yaklaşık 30 el ateş etti. Saldırganın, ateş ettiği sırada şarjörünü birkaç kez doldurduğu bildirildi. Saldırganın olay yerinden kaçtıktan sonra intihar ettiği sanılıyor.

Rochester Hills bölgesi, Detroit'in yaklaşık 50 kilometre kuzeyinde yer almaktadır. Bu bölge, 2021 yılında dört öğrencinin hayatını kaybettiği ve altı öğrenci ile bir öğretmenin yaralandığı trajik bir silahlı saldırıya sahne olmuştu. Bu olay, bölgenin güvenlik endişeleriyle mücadele ettiği ve toplulukta derin izler bıraktığı bir döneme denk gelmişti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.