ABD'de Gündem Sarsıcı: Pedofilinin Şişme Çocuk Tartışması!

Kentucky'de yaşanan tartışmalı olayda, bir eyalet senatörü pedofili konusunda çözüm arayışında! Berg, Kentucky'de çocuk şişme bebeklerinin yasadışı hale getirilmesini destekledi. İşte detaylar ve tepkiler...

ABD'nin Kentucky eyaletinden bir eyalet senatörü, çocuklara yönelik cinsel istismarı azaltmak için pedofillerin çocuk şişme bebekleri kullanıp kullanamayacağıyla ilgili yaptığı spekülasyonlar nedeniyle eleştirilere maruz kaldı.

Demokrat eyalet senatörü Karen Berg, 29 Şubat'ta düzenlenen senato yargı komitesinde, çocuk şişme bebeklerinin reşit olmayanlara ilgi duyan kişilere bir "rahatlık" sağlayabileceğini öne sürmüştü.

Berg, "Kendilerini reşit olmayanlara ilgi duyanlar olarak tanımlayanlar var ve yapılan sınırlı araştırmalar, bu bebeklerin, bu kişilerin dışarı çıkıp çocuklara saldırma eğilimlerini gerçekten azaltabileceğini gösteriyor" demişti. Ancak, Berg daha sonra yaptığı açıklamada, "Bir anne ve hekim olarak elbette pedofilinin zararlarından derin endişe duyuyorum ve eğer komitedeki soru önergem bunu aktaramadıysa üzgünüm" ifadesini kullandı.

Berg'in yorumları, çocuk şişme bebeklerinin yasal tanımını arayan 207 sayılı Temsilciler Meclisi Yasa Tasarısı'nın tartışıldığı sırada yapıldı. Berg, Kentucky'de çocuk şişme bebeklerinin yasadışı hale getirilmesini destekledi.

Cumhuriyetçi Parti'nin Kentucky Başkanlığı, Berg'i eleştirdi ve Vali Andy Beshear'ın bu sözleri kınamamasını sorguladı. Vali Beshear ise, "Onun yorumlarına katılmıyorum. Bunun iyi bir yasa olduğunu düşünüyorum" şeklinde açıklama yaptı ve yasanın çocukları daha güvenli hale getireceğini belirtti. Beshear, yasanın masasına ulaştığında onu imzalayacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İspanyol Mahkemesi, Shakira'nın Vergi Kaçakçılığı İddialarını Düşürdü
Afganistan'da Sel Felaketi: 300'den Fazla Can Kaybı ve Kurtarma Çalışmaları Devam Ediyor
İsrailli Şarkıcının Eurovision Performansı Protesto Edildi
Hollandalı Sanat Akademisi İsrail İle İşbirliğini Sonlandırdı
Domuz Böbreği Naklinde Ölüm: Ksenotransplantasyonun Riskleri