ABD'de Kovid-19 Etkisi Artıyor: 26 Eyalette "Yüksek" veya "Çok Yüksek" Seviyeler

ABD'de Kovid-19'un etkisi 26 eyalette "yüksek" veya "çok yüksek" seviyelere ulaştı. CDC, artışın kış aylarına kıyasla düşük olduğunu açıkladı. Başkan Biden'ın Kovid-19 testi pozitif çıktı; hafif semptomlar gösteriyor ve evinde izole durumda.

ABD'de Kovid-19, yaz dalgasında 26 eyalette "yüksek" veya "çok yüksek" seviyelerde etkili olmaya devam ediyor. CDC, acil servislerde ve laboratuvar testlerinde artış yaşansa da, kış aylarına göre rakamların düşük olduğunu belirtti. Başkan Joe Biden’ın Kovid-19 testi pozitif çıktı; hafif semptomlar gösteriyor ve evinde izole olarak çalışmalarına devam ediyor.

ABD'de Kovid-19'un etkileri, yaz dalgasında 26 eyalette "yüksek" veya "çok yüksek" seviyelere ulaştı. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri'nden (CDC) yapılan açıklamada, virüsün batı, güney ve iç bölgelerde bu seviyelerde olduğu belirtildi. Ayrıca, acil servislerdeki teşhislerde ve laboratuvar testlerinde artış gözlemlendi, ancak bu artışların kış aylarına göre oldukça düşük olduğu ifade edildi.

Kovid-19, ABD'de artık hayati tehlike içeren bir acil durum olarak değil, senelik aşılama kampanyalarıyla yönetilen rutin bir solunum virüsü olarak değerlendiriliyor. 

Başkan Joe Biden'ın Kovid-19 testi pozitif çıktıktan sonra Delaware'deki evine döndüğü ve kendini izole ettiği belirtildi. Biden'ın hafif üst solunum yolu semptomları gösterdiği, ateşinin olmadığı ve genel sağlık durumunun normal olduğu bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.