ABD'de Şiddetli Fırtına ve Dolu: Doğu ve Orta Kesimlerde Hasar ve Elektrik Kesintisi

ABD'nin doğusunda şiddetli fırtına ve yağışlar yaşandı. Batı Virginia, Ohio, Indiana ve Kentucky'de 200 binden fazla kişi elektriksiz kaldı. Texas'ta ise ceviz büyüklüğünde dolu yağışı maddi hasara yol açtı. Fırtına etkisi devam ediyor.

ABD'nin doğusu ve orta kesimi dün şiddetli fırtına ve yağışlarla sarsıldı. Batı Virginia, Ohio, Indiana ve Kentucky'de 200 binden fazla kişi elektriksiz kaldı. Texas'ta ise Midland kentinde görülen şiddetli rüzgarlar zincirleme kazalara yol açtı, ayrıca gece boyunca ceviz büyüklüğünde dolu yağdı, maddi hasara sebep oldu. Meteoroloji uzmanları, fırtınanın etkisinin devam edeceğini belirtiyor.

Dün, ABD'nin doğu ve orta kesimlerinde şiddetli fırtına ve yağışlar görüldü. Batı Virginia, Ohio, Indiana ve Kentucky eyaletlerinde fırtına nedeniyle 200 binden fazla kişi elektriksiz kaldı. Ayrıca, Texas ve Kentucky arasındaki bölgede ağaçlar ve elektrik direkleri devrildi, evlerde hasarlar meydana geldi.

Texas Kamu Güvenliği Departmanı, Midland kentindeki şiddetli rüzgarların toz bulutuna neden olduğunu ve görüş mesafesinin azaldığını belirtti. Bu durum zincirleme kazalara yol açtı ve en az 30 aracın karıştığı bir kaza meydana geldiği açıklandı. Ayrıca, Texas'ta gece boyunca yaşanan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı maddi hasara neden oldu.

Meteoroloji uzmanları, fırtınanın doğu kesimine doğru ilerlemekte olduğunu ve bugün etkisinin devam etmesinin beklendiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

ABD'nin Yaptırım Kararı: Kuzey Kore ve Rusya'dan İkişer Vatandaşa ve Üç Şirkete Yaptırım
USS Ronald Reagan Japonya Görevini Tamamlayarak Tokyo'dan Ayrıldı
Mısır Piramitlerinin Gizemi Çözülüyor: Nil Nehri'nin Kayıp Kolunun Keşfi
İsrail-Gazze Krizinde 700 Binden Fazla Filistinli Yerinden Edildi: BM İnsani Yardım Talep Ediyor
Trump'ın 'Sus Payı' Davasında Cohen'in Çapraz Sorgusu: Tutarsızlıklar ve Tartışmalar