ABD'de silahlı saldırı! 5 ölü

ABD'nin Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentindeki bir bira fabrikasında düzenlenen silahlı saldırıda, 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Polis,

ABD'nin Wisconsin eyaletinin Milwaukee kentindeki bir bira fabrikasında düzenlenen silahlı saldırıda, 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Polis, çatışma ihtimaline karşı halkın bölgeden uzak durmasını istedi.

Amerikan medyası ilk belirlemelere göre saldırgan dahil 7 kişinin hayatını kaybettiği aktardı.

Milwaukee Polis Departmanının Twitter hesabından yapılan açıklamada ise polisin ''kritik bir olaya'' müdahale ettiği bildirildi ve vatandaşlardan o bölgeden uzak durmaları istendi.

Saldırının nedeni ve saldırganın kimliğine ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

TRUMP ÖLÜ SAYISINI 5 OLARAK AÇIKLADI

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'da koronavirüsle ilgili düzenlediği basın toplantısında, Milwaukee kentindeki silahlı saldırıya ilişkin bir değerlendirme yaptı. Amerikan medyasının ilk belirlemelere göre saldırgan dahil 7 kişinin öldüğü bilgisinden farklı olarak Trump, söz konusu saldırıda 5 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Trump, "Aşağılık bir saldırgan tarafından vurularak öldürülen 5 kişinin ailelerine ve yakınlarına baş sağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum." ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı