ABD’de silahlı saldırı dehşeti: Çok sayıda ölü ve yaralı var

ABD'nin Virginia eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda kimliği henüz açıklanmayan bir işçi, çalıştığı belediye binasının içinde rastgele etrafa ateş açtı:  12 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.Katliamın...

ABD'nin Virginia eyaletinde düzenlenen silahlı saldırıda kimliği henüz açıklanmayan bir işçi, çalıştığı belediye binasının içinde rastgele etrafa ateş açtı:  12 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Katliamın gerçekleştiği belediye binasında şehir planlama, kamu hizmetleri ve bayındırlık hizmetleri departmanının bulunduğu açıklandı.

Virginia Beach Polis Müdürü Jim Cervera, saldırganın binaya girdiğini ve hemen ve ayrım gözetmeden etrafa ateş açtığını duyurdu.

Cervera olaya ilişkin şu ayrıntıları aktardı: “Silah sesleri üzerine belediye binasının yanındaki polis merkezindeki görevli memurlar olaya müdahale ederken, güvenlik güçleri ile saldırgan arasında uzun süre çatışma yaşandı. Bir polis memurunun vurulması üzerine güvenlik güçleri karşılık verdi. Şüpheli öldü.” Carvera çatışmada vurulan polisin kurşun geçirmez yelek sayesinde kurtulduğunu da sözlerine ekledi.

Zanlının uzun yıllardır kamu hizmetleri departmanında çalıştığı fakat kurbanların isimleri ailelerine iletilene kadar kimliğinin gizli tutulacağı açıklandı.

Sorunlu olduğu tahmin edilen belediye çalışanının katliamı 45 kalibre tabanca ve birkaç şarjörle gerçekleştirdiği tespit edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı