ABD'de Su Parkında Silahlı Saldırı: 10 Yaralı, Sayı Artabilir!

Tabanca ile ateş açarak ABD'nin Detroit şehri yakınlarındaki bir su parkında panik yaratan saldırgan, ikisi çocuk 10 kişiyi yaraladı. Oakland County Şerifi Mike Bouchard, saldırganın olay yerinde intihar ettiğini ve yaralı sayısının artabileceğini açıkladı.

ABD'nin Detroit kentinin yakınlarında bulunan bir su parkında düzenlenen silahlı saldırıda ikisi çocuk 10 kişi yaralandı. Oakland County Şerifi Mike Bouchard, yaralı sayısının artabileceğini ve saldırganın olay yerinde intihar ettiğini bildirdi.

Michigan eyaletindeki Detroit kentinde meydana gelen bu trajik olayda, yüksek sıcaklıklar nedeniyle ailelerin çocuklarıyla birlikte gittiği su parkında rastgele ateş açıldı. Şerif Bouchard, düzenlediği basın toplantısında, saldırıda 2'si çocuk olmak üzere 10 kişinin yaralandığını açıkladı.

Saldırıda yaralananlar arasında bulunan 8 yaşındaki bir çocuğun başından vurulduğunu ve durumunun ağır olduğunu belirten Bouchard, yaralı sayısının artabileceğini vurguladı. Saldırganın intihar ettiğini de doğrulayan Bouchard, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.