ABD’de Tutuklanan Eylem Tok ve Oğlu İşte Böyle Yakalandı!

İstanbul'da Ehliyetsiz Araç Kullanarak Oğuz Murat Aci'nin Ölümüne Neden Olan 17 Yaşındaki Timur Cihantimur ve Annesi Eylem Tok, ABD'de Yakalandı. Tutuklanmalarının Ardındaki Detaylar Ortaya Çıktı.

Ehliyetsiz araç kullanarak Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok'un ABD'de yakalanmasıyla ilgili detaylar gün yüzüne çıkıyor.

TRT Haber'in bildirdiğine göre, kaçak olarak ABD'de saklanan anne ve oğul, son 20 günü Boston'un Jamaica bölgesinde kiraladıkları bir evde geçirmişler. Ev kiralama işlemi sırasında Eylem Tok bir sözleşme imzalamış.

Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol Daire Başkanlığı ve Türkiye'nin ABD Büyükelçiliği Güvenlik Ateşeliği, firarilerin yerini tespit etmiş. Bilgiler önce İnterpol'e, ardından Boston polisine iletilmiş. 14 Haziran sabahı, ABD'nin doğu saatiyle 09.30'da Eylem Tok ve Timur Cihantimur'un saklandıkları eve baskın düzenlenmiş.

Anne ve oğul gözaltına alınmış, Timur'un paniklemesi üzerine annesi tarafından sakinleştirilmiş. Eylem Tok gözaltına alınırken birçok telefon görüşmesi yapmış.

Evde yapılan aramada 5,000 dolar nakit para bulunmuş ve tutanak altına alınmış. Şüpheliler polis merkezine götürülürken, ABD'li avukatlar da hızla olay yerine gelmiş.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.