ABD'den yine 'terör' uyarısı!

Dışişleri Bakanlığı’nın resmi internet sayfasından duyurduğu uyarıda, geniş kapsamlı etkinliklerde, lokantalarda, toplu taşıma araçlarında, turistik alanlarda ve alışveriş merkezlerinde dikkatli olunması gerektiği belirtildi....


Dışişleri Bakanlığı’nın resmi internet sayfasından duyurduğu uyarıda, geniş kapsamlı etkinliklerde, lokantalarda, toplu taşıma araçlarında, turistik alanlarda ve alışveriş merkezlerinde dikkatli olunması gerektiği belirtildi. 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olduğu belirtilen seyahat uyarısı açıklamasında, Fransa'da 10 Haziran ve 10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak Avrupa Futbol Şampiyonası ile 26-31 Temmuz tarihleri arasında, 'Fransa Turu' bisiklet yarışı düzenleneceğine değinilerek, bu tür etkinliklerin terör saldırısı yapmayı düşünenler için 'olası hedef' olduğu belirtildi. 
Polonya’da da 26-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Katolik Kilisesi Dünya Gençler Günü nedeniyle, ülkeye 2.5 milyon ziyaretçinin gelmesinin beklendiği açıklamada, ABD vatandaşlarının dikkatli ve uyanık olmaları gerektiği belirtildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

O Afrika ülkesinden Avrupa'ya akıl almaz tehdit!
İsrail'de aşırı sağcı bakanlardan Netanyahu'ya tehdit geldi
Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
Turistler bölge sakinlerini bıktırdı! Fuji Dağı'nın noktasına bariyer çekilecek