ABD'li aktör Alec Baldwin'in setteki ölümcül kazayla ilgili kararı çıktı!

Davada, ABD'li ünlü erkek oyuncu Alec Baldwin'in başrolünde yer aldığı 'Rust' adlı sinema filmi için Ekim 2021'de gerçekleştirilen çekimlerde yaşanan ölümcül kaza hakkında bir karar verildi.

Alec Baldwin'in oynadığı "Rust" filminin çekimlerinde meydana gelen ölümcül kazayla ilgili olarak, silah amiri Hannah Gutierrez-Reed "kasıtsız adam öldürmek" suçundan 18 ay hapis cezasına çarptırıldı.

New Mexico Mahkemesinde görülen duruşmada, Yargıç Mary Marlowe Summer, Gutierrez-Reed'in eylemlerinin şiddet içeren suç teşkil ettiğini belirtti.

18 AY HAPİS CEZASI

New Mexico Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Alec Baldwin'in başrolünde yer aldığı "Rust" filminin çekimlerinde yaşanan ölümcül kaza ile ilgili silah amiri Hannah Gutierrez-Reed, "kasıtsız adam öldürmek" suçundan 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Yargıç Mary Marlowe Summer, Gutierrez-Reed'in eylemlerinin şiddet içeren bir suç olduğunu belirtti ve ona hitaben, "Güvenli bir silahı tek başına ölümcül hale getirdiniz. Siz olmasaydınız, Bayan Halyna Hutchins hayatta olacaktı. Bir koca eşine, küçük bir çocuk da annesine kavuşacaktı." şeklinde konuştu. Karar doğrultusunda filmin silah amiri 18 ay hapis cezasına mahkum edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu: Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor
Trump'ın 'sus payı' davasında çapraz sorgu yapıldı: Ses kaydı dinletildi
İspanya, İsrail'e silah taşıyan gemilere limanlarını açmayı reddetti
İsrail sivilleri hedef almaya devam ediyor
ABD-Rusya Uzay Gerilimi: Cosmos-2553 Uydusu Tartışması