ABD'li oyuncu Joey King kız kardeşinin kına gecesi için İstanbul'a geldi: 'Erik Dalı' oyna

ABD'li oyuncu Joey King, Türk birisiyle evlenme kararı alan kız kardeşi Kelli King'in kına gecesine katıldı. İstanbul'da duygusal anlar yaşayan Joey, kına gecesinde 'Erik Dalı' oynadı. Sosyal medyada "Türkiye'yi seviyorum.

ABD'li oyuncu Joey King, Türk birisiyle evlenme kararı alan kız kardeşi Kelli King'in kına gecesine katılmak için İstanbul'a geldi. Geçirdiği hazırlık sürecinde kardeşine destek olan Joey, geleneksel 'Erik Dalı' oyununu oynayarak duygusal anlar yaşadı.

ABD'li oyuncu Joey King, Türk birisiyle evlenme kararı alan kız kardeşi Kelli King'in kına gecesine katılmak için İstanbul'a geldi. Geçirdiği hazırlık sürecinde kız kardeşini yalnız bırakmayan Joey, kına gecesinde geleneksel 'Erik Dalı' oyununu oynayarak eğlenceli anlar yaşadı. Duygusal anlar da yaşayan King, bu özel geceyi 18,3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. "Türkiye'yi seviyorum. Kız kardeşimi ve eniştemi kutluyorum. Ailelerin en dokunaklı birleşimi. Ağlamadan duramadım, yeni ailemize ve ev sahiplikleri için teşekkür ederim," ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Kına gecesi, Türk kültürünün sıcaklığını ve aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.