ABD'li rapçi Travis Scott Lüks Otelde Tartışma Sonrası Gözaltına Alındı

ABD'li rapçi Travis Scott, Paris'teki lüks Georges V otelinde yaşanan bir şiddet olayı sonucu gözaltına alındı. 33 yaşındaki sanatçının kişisel korumasıyla tartıştığı ve otel güvenliğinin müdahale ettiği belirtildi.

ABD'li rapçi Travis Scott, Fransa'nın başkenti Paris'teki lüks Georges V otelinde yaşanan bir şiddet olayı nedeniyle gözaltına alındı. Olayda, Scott'ın kişisel korumasıyla girdiği tartışma sonrası otel güvenliğinin müdahale ettiği bildirildi. Fransız medyası, sanatçının sarhoş olduğunu öne sürdü.

ABD'li rapçi Travis Scott, Paris'teki lüks Georges V otelinde meydana gelen bir şiddet olayı sonrası gözaltına alındı.

Paris savcılığından yapılan açıklamaya göre, 33 yaşındaki Scott, kişisel korumasıyla bir tartışma yaşadı ve bu sırada otelin güvenlik görevlisi müdahalede bulundu. 

Fransız medyası, Scott'ın olay esnasında sarhoş olduğunu duyurdu. Şarkıcının menajeri ise henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

10 kez Grammy Ödülü'ne aday gösterilen ve dünya çapında tanınan hip-hop sanatçılarından biri olan Scott, Haziran ayında Miami'deki bir başka olayda da alkollü halde gözaltına alınmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.