ABD'li Senatör: ABD, Suriye’de çocuk katillerinin maaşlarını ödüyor!

RT Kanalı ile mülakatında Senatör Black; Amerika’nın çocukların kafasını kesen ve sivillere saldıran terör örgütlerine mali destekte bulunmasının esef verici olduğunu ifade ederken, bunu ''terör’ olarak nitelendirdi.''Nurettin...

RT Kanalı ile mülakatında Senatör Black; Amerika’nın çocukların kafasını kesen ve sivillere saldıran terör örgütlerine mali destekte bulunmasının esef verici olduğunu ifade ederken, bunu ''terör’ olarak nitelendirdi.

''Nurettin Zengi Hareketi geçen ay Halep kırsalında Filistinli mültecilerin yoğun olarak yaşadıkları Handerat Yerleşim kampında Filistinli 12 yaşlarında bir çocuğa işkence etmeleri ardından kafasını kesip cesedini de tenkil etmişlerdi. Teröristler bu vahşetlerini kameraya alıp internet üzerinde övgüyle paylaşmalarına rağmen ABD idaresi bu vahşi cinayeti kınamayı reddederek, ''cinayete ilişkin bilgi toplama çabasında olduğunu’ iddia etmişti.

Nurettin Zengi örgütü Türkiye'nin desteği ile Cerablus'a giren ÖSO'ya bağlı cihatçı çetelerden birisi. Türkiye'nin desteklediği tüm grupların benzer onlarca katliama imza attığı biliniyor. 

Şu an Türkiye'nin "Her türlü desteği verdik!" diyerek Suriye'ye soktuğu ÖSO'ya bağlı terör örgütlerinden Nurettin Zengi grubu, iki hafta önce Halep kırsalında 12 yaşında Filistinli bir çocuğu önce uzun süre işkenceye tabi tutmuş ardından da vahşice boğazını kesmişti. Örgüt, aşağıdaki videoyu da bu hareketi esnasında çekerek propaganda videosu olarak yayımlamıştı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Güneybatı Çin'deki Hastanede Silahlı Saldırı: En Az 2 Ölü, 23 Yaralı
Çin Dışişleri, İsrail'in Gazze Saldırısını Kınadı
Çoklu Koronavirüs Aşısı: Klinik Denemeler 2025'te
Gazze'de İsrail Saldırıları: 214 Günde 34 Bin 789 Can Kaybı
Almanya'nın Mart Dış Ticaret Verileri: İhracatta Artış, Türkiye'ye Düşüş