Abdülkadir Ömür'den Hull City'e galibiyet getiren asist

İngiltere Championship'te Hull City'nin Huddersfield'i geçtiği mücadelede, Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan'ın performansı ön plana çıktı. Jacob Greaves'in iki golüyle galip gelen Hull City, 8. sıradaki yerini koruyarak puanını 51'e yükseltti.

İngiltere Championship'in 33. haftasında Hull City ile Huddersfield, John Smith's Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Maçın sadece 7. dakikasında Jacob Greaves'in golüyle Hull City, 1-0 öne geçti ve ilk devreyi bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda ise ev sahibi ekip, 90. dakikada Jack Rudoni'nin golüyle beraberliği sağladı. Ancak maçın son dakikalarında, 90+4. dakikada Abdülkadir Ömür'ün ortasında Jacob Greaves tekrar sahneye çıkarak takımına galibiyeti getirdi.

Hull City, bu galibiyetle puanını 51'e çıkararak 8. sıradaki yerini korudu. Abdülkadir Ömür, karşılaşmaya yedek başladı ancak 62. dakikada Anass Zaroury'nin yerine oyuna dahil oldu. Ozan Tufan da yedek başladığı müsabakanın 76. dakikasında Lewie Coyle'un yerine oyuna girdi.

Bu önemli galibiyetle Hull City, şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmeye devam ederken, takımın Türk oyuncuları Abdülkadir Ömür ve Ozan Tufan, takımlarına önemli katkıda bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Kenan Yıldız, Juventus’un geri döndü! Farkını gösterdi!
Juventus, Kenan Yıldız'ın golüyle dalgalandı!
Çorum FK’dan hakem kararlarına büyük veto!
Juventus'da Kenan Yıldız rüzgarı esmeye devam ediyor
Beşiktaş'ta İstifa! Beşiktaş Sarsıldı!