Abdulkadir Selvi’den erken seçim açıklaması!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde, ekonomi var. Hürriyet’in AKP’li yazarı Selvi, Erdoğan’ın ekonomiyi olumsuz etkilediği için erken seçim açıklamasına kızdığını ve ’erken seçim yok’ dediğini

Abdulkadir Selvi, bugünkü "Gündem ekonomi erken seçim yok" başlıklı yazısında, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomi çıkışına ve erken seçim iddialarına değindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2019 seçiminin kazanmanın ekonomiyi büyütmekten geçtiğinin farkında olduğunu belirten Selvi, seçimler öncesi AKP’nin 2018 yılını büyüme ve icraat yılı ilan ettiğini açıkladı. AKP’de gündemin ekonomi olduğunu yazan Selvi, önümüzdeki günlerde ekonomi paketinin açıklanacağını ifade etti.

’ERDOĞAN: KESİNLİKLE ERKEN SEÇİM YOK’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2 Nisan Pazartesi günü yapılan AKP MYK toplantısında, erken seçim tartışmalarına ekonomik gerekçelerle tepki gösterdiğini aktaran Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "Erken seçim tartışmalarının ekonomiye olumsuz etkisi oluyor. Bu söylentilere son vermek gerekiyor. Kesinlikle erken seçim yok. Martta yerel seçimler, kasımda Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri yapılacak" dediğini aktardı. Selvi, yazısının devamında şu ifadeleri kullandı:

’İLK KEZ EKONOMİK GEREKÇE’
"Cumhurbaşkanı şimdiye kadar erken seçim taleplerine karşı prensipleri ve siyasi nedenlerle karşı çıkıyordu. Bu kez ekonomik gerekçelerle karşı çıkıyor. Erken seçimin gündemde tutulmasının yatırım ortamını olumsuz etkileyeceğini düşünüyor. Erdoğan haklı. Çünkü ekonominin ilacı güven ve moraldir. Ekonomiyle ilgili olumsuz tablo çizen bakanlar hakkında, ”İnsan kendi ayağına kurşun sıkar mı” diye tepki göstermesinin altında da bu yatıyor.

Tek cümleyle söyleyecek olursak: Erdoğan ekonomiye el koymuş durumda."

Kaynak: Hürriyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!
Çinliler nihayet bunu da gerçekleştirdi! 440 bin TL'ye sıfır lüks otomobil