Abdulkadir Uraloğlu, oyunu Ankara’da kullandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara'da oy kullanarak seçim sürecine katıldı. Bakan, memleket için en iyi hizmeti sunacak adayların seçilmesini temenni etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için oy kullanmak üzere Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Cebesoy İlkokulu'na gitti. Ailesiyle birlikte 4567 numaralı sandığa gelen Uraloğlu, yapılan kontrollerin ardından oy pusulasıyla birlikte zarfını aldı ve tercihini yaptıktan sonra zarfını sandığa attı.

Bakan Uraloğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, seçimin memleket için hayırlı olmasını dileyerek, en iyi hizmeti sunacak olan insanların seçilmesini temenni ettiğini belirtti. Uzun bir sürecin sonucunda gerçekleşen Mahalli seçimlerin önemine vurgu yaparak, vatandaşların oy kullanma sürecine katılımını ve demokratik haklarını kullandığını ifade etti.

Bakan Uraloğlu, 1 yıl içinde yapılan ikinci seçim olmasıyla birlikte memleket için en iyi hizmet edecek yöneticilerin seçilmesini temenni etti. Ayrıca, seçim sürecinin demokratik bir şölen olduğunu ve vatandaşların tercihlerini özgürce ifade etmelerinin önemine değindi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı yorumu: "Normalleşmenin etkileri"
Özel'e Kılıçdaroğlu'nun 'Kobani' tweeti canlı yayında soruldu!
Bahçeli’nin 17-25 çıkışı açıkça görüldüğü gibi demogojiden ibaret
Verilen ret kararı utanç meselesidir