Abdülkerim Durmaz: 'Acun hastalığa kapılmış'

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın açıklamalarını eleştirerek, istatistiklerin yanıltıcı olduğunu ve Fenerbahçe'nin yetersiz kaldığını ifade etti.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın açıklamalarını eleştirerek, istatistiklerin yanıltıcı olduğunu ve Fenerbahçe'nin yetersiz kaldığını ifade etti. Galatasaray'ın sezona 6'da 6 yaparak başlamasının önemli olduğunu vurgulayan Durmaz, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışından uzaklaştığını belirtti.

İşte Abdülkerim Durmaz'ın açıklamaları:

İstatistiklere bakarsak Fenerbahçe, Galatasaray'ı ezmiş. Daha fazla korner atmış, daha fazla gol pozisyonuna girmiş, daha fazla ceza sahası içerisinde topla buluşmuş falan.

Bırakın bu işleri. Şimdiki yeni nesil yorumcular kafayı bu rakamlarla ve istatistiklerle bozmuş. Acun da bu hastalığa kapılmış. Herhalde yanındakiler ona böyle söylüyor.

Demek ki çok fazla ceza saha sahası içerisine girip gol atamıyorsan sen yetersizsin. Rakip senden daha az ceza sahasına girip gol atıyorsa defans yapamıyorsun. Oyuncular rakibin kadar kaliteli değil. Ali Koç ne dedi?

AĞZIMI AÇMAYA BAŞLAYACAĞIM

'Öyle bir kadro kuracağım ki şampiyonluk sözü vermeme gerek kalmayacak' al işte Osimhen geldi kadro değeri olarak Galatasaray senden daha değerli. Bu maçta da Mourinho'ya bir şey demeyeceğim fakat artık kötü sonuçlar devam ederse o zaman ağzımı açmaya başlayacağım, ona göre konuşacağım.

FENERBAHÇE HAVLU ATTI

Fenerbahçeli taraftarlara sorsan büyük ihtimalle şampiyonluk yarışından koptular. Beşiktaşlılar öyle demez. Daha 8 ay var fakat gidişat şu anda onu gösteriyor. Galatasaray 6'da 6 yaparak sezona başladı. Bu çok değerli onlar adına," ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.