Abdullah Avcı Avrupa kariyerindeki kötü gidişatta son durum ne? Son dakika!

Abdullah Avcı, Avrupa kariyerinde hüsrana uğradı! UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında deplasmanda Slovakya'nın Ruzomberok karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın Avrupa Kupaları'ndaki performansı gündem oldu. İşte ayrıntılar...

Yeni sezonda hem Avrupa'da hem de ligde kazanmak isteyen Trabzonspor, Avrupa'da statta.. Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Slovakya'dan Ruzomberok'u konuk edecek. MFK Futbol Stadı'nda maç saat 19.30'da başlayacak.

AVRUPA RAPOR KARTI ABDULLAH AVCI AÇIKTI


Karadeniz ekibi, ilk maçını deplasmanda kazandıktan sonra evindeki ön hazırlık maçını da değerlendirmek istiyor. Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yarın Avrupa kupalarında teknik direktör olarak 39. maçına çıkacak.

Avcı'nın Avrupa Kupası'ndaki performansı eleştirilmeden önce gündemdeydi. Tecrübeli teknik adam, 38 maçın sadece 8'ini kazanabildi. Avcı bu maçlarda 10 beraberlik ve 20 mağlubiyet kaydetti.

İLK 11 SUNULDU

Karadeniz takımında teknik direktör Abdullah Avcı ağırlıklı olarak oyun oynama fırsatı verecek isimlere karar verdi. Bordo-Mavili kadroda Borna Barisiç dışında hiçbir eksik yok..

Ruzomberok: Frühwald, Köstl, Gabriel, Maly, Selecky, Mudry, Lavrinick, Tucny, Chiren, Luteran, Hladik

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Ozan Tufan, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Lundstram, Cihan Çanak, Bardhi, Visca, Trezeguet, Draguş..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.