Abdullah Avcı formayı Hamsik'e teslim etti

Forma teslim edilmiş oldu! Trabzonspor kulübünde son dakika! Trabzonspor'un eski futbolcusu Marek Hamsik, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme'sinde oynanacak Ruzemberok maçı öncesi Trabzonspor'u ziyaret etti.

Eski Trabzonsporlu Marek Hamsik, UEFA Avrupa Ligi ilk turunda Ruzemberok ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma öncesinde Trabzonspor'u ziyaret etti.

Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve oyuncularla bir araya gelen Hamsik, yarın oynanacak Ruzemberok maçında takıma başarılar dilediğini iletti.

Abdullah Avcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Memleketinde onunla yeniden birlikte olmak bizim için harika bir duygu. Bu iki yıl bize her konuda güzel bir örnek oldu. Uzun bir aradan sonra gelen şampiyonluğa büyük katkı sağladı. Gençlere çok güzel bir örnek oldu. Antrenöre verdim. Evinden çok uzaklaşmak istemiyordu. Burasıyla dostluğumuz, ilişkimiz devam edecek. "Bu nedenle
'ye bizi tekrar ziyarete geldiği için teşekkür ediyoruz."

Marek Hamsik, Trabzonspor'un her zaman hatırlanacağını söyledi; "Öğretmeninin nazik sözleri için teşekkür ederim. Trabzonspor her zaman hatırlanacak. Hem yarın hem de yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır ise şunları söyledi: "Marek bu sezon bizim için büyük rol oynadı. Ondan teknik düzeyde çok şey öğrendik. Takımı için sahada her zaman elinden gelenin en iyisini yaptı. "Bize yaptıklarınızdan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Tur sonunda Marek Hamsik'e isminin yazılı olduğu formalarımız teknik direktör Abdullah Avcı ve Uğurcan Çakır tarafından hediye edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.