Abdullah Avcı için İstanbul'a geldiler! Görüşmeler başladı

Azeri basını, Trabzonspor'dan ayrılan Abdullah Avcı'nın Neftçi Bakü ile anlaşmak üzere olduğunu yazdı. ESH Spor'a göre, Avcı'yla İstanbul'da bir transfer görüşmesi yapıldı ve görüşmeler olumlu ilerliyor. Anlaşma sağlanırsa, Avcı Neftçi Bakü'nün yeni teknik direktörü olacak.

Trabzonspor'dan ayrılan Abdullah Avcı'nın yeni adresiyle ilgili Azeri basınından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. ESH Spor'un haberine göre, Neftçi Bakü, Abdullah Avcı ile anlaşma aşamasında. İstanbul'da yapılan görüşmeler olumlu ilerliyor ve anlaşma yakında duyurulabilir.

Azeri basını, Bordo Mavili ekiple yolları ayrılan Abdullah Avcı hakkında önemli bir iddia ortaya attı. Ertuğrul Doğan tarafından görevine son verilen Abdullah Avcı'nın yerine Şenol Güneş, Trabzonspor'da teknik direktörlük görevine getirilmişti.

Azerbaycan'ın ESH Spor gazetesi, Abdullah Avcı'nın yeni adresini açıkladı. Habere göre, Azerbaycan Premier Ligi'nin köklü kulüplerinden Neftçi Bakü, Abdullah Avcı ile anlaşmak üzere. İstanbul'da gerçekleşen bir transfer görüşmesiyle Avcı'yla temas kurulduğu bildirildi.

Görüşmelerin olumlu ilerlediği ve anlaşma sağlanması durumunda Avcı'nın Neftçi Bakü'nün yeni teknik direktörü olacağı vurgulanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.