Abdullah Avcı: "Sabırlı oyunun karşılığını güzel bir galibiyet aldık" dedi!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, macla ilgili açıklama yaptı! Fatih Karagümrük karşısında sabırlı oyunun karşılığında güzel bir galibiyet aldıklarını açıkladı! Abdullah Avcı takımına çok güveniyor!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, sabırlı oyunuyla Fatih Karagümrük karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük'ü 5-1 mağlup etti. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ardından düzenlediği basın toplantısında şunları kaydetti: Maçı iyi bir galibiyetle aldıklarını belirterek, şöyle konuştu: "Karagümrük ligde teknik açıdan tecrübeli oyuncular, pas oyunu oynuyor, oyun alanını savunduğu için geçişleri iyi kullanıyor, tecrübeli oyuncular. Ancak sıralamadaki yerini hak etmiyor." Kupa da rakibimizdi. Geçen hafta ilk golümüzü attık. Oyun planımız mümkün olduğu kadar topu rakip ceza sahasına sokmaktı ve 20-25 dakika sonra bunu çok isabetli bir şekilde yaptık. Oyunu sabırla oynadık. Pepe'nin dönüşü ve Umut Bozok'un golü önemli. "Oyuncularımız maçta doğru tavrı sergiledi ve iyi bir galibiyet elde etti" dedi. Avcı, sakatlanan Nijeryalı futbolcu Paul Onuachu'nun F.Bahçe karşılaşmasında forma giymeyeceğini söyledi. "Milli aradan sonra orada olamayabilir. Orsic sağlıklı çalışıyor. Milli aradan sonra kendisini tekrar göreceğiz. Uğurcan Çakır 2-3 hafta böyle oynadı. "Tedavisi devam ediyor, koruma altına aldık" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Futbolda garip bir maç daha
Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti!
Beşiktaş'ın tarihine damga vurmuştu: Yeni kulübü şimdiden belli oldu!
Beşiktaş 95 euroluk dünya yıldızının bomba transferi için hazırlanıyor!
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü haber aldı! Taraftarları üzecek gelişme