Abdullah Avcı “Taraftarımızdan özür diliyoruz“

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, St. Gallen'e penaltılarla elendikleri maç sonrası yaptığı açıklamada, oyunun ilk yarısında baskıyı zaman zaman iyi uyguladıklarını ancak fırsatları değerlendiremediklerini belirtti.

UEFA Konferans Ligi Play-off Turu rövanşında St. Gallen'e penaltılarla 5-4 mağlup olan Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Avcı, "İlk yarıda zaman zaman baskıyı iyi uyguladık, ancak bazı anlarda bunu başaramadık. Kaptığımız toplarla maçı erken koparma isteğiyle 2 ve 3 pas kayıpları yaptık. Rakip, organizasyonlarıyla oyuna dahil oldu ve taç atışından çıkardığımız topla ilk yarıda gol yedik" dedi.

İkinci yarıda formasyon değişikliğine gittiklerini belirten Avcı, "İkinci yarıda erken bir gol bulduk. Fırsatlar da yakaladık ama değerlendiremedik. Direkten dönen bir topumuz da oldu. Uzatmalarda oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. İlk maçta da sonuca gidebilirdik, 1-1'den sonra da fırsatlar yakaladık. Sonuç olarak uzatmalar ve penaltılarda kaybettik. Duygusal olarak üzgünüz; oyuncularım da aynı şekilde hissetmekte. Şanssızlık mı, fırsatları değerlendiremedik ve penaltılarla elendik. Üzgünüz, taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Pazar günü bir maçımız daha var ve ona en iyi şekilde hazırlanıp, doğru bir başlangıç yapmak istiyoruz. Son iki maçta yukarı çıkan oyunumuzun karşılığını alamadık" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.