Abdullah Avcı'dan: "Bakasetas ile ilgili önüme net bir şey gelmedi"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bakasetas'ın transferiyle ilgili olarak olarak önüne net bir şeyin gelmediğini söylerken; aynı zaman da takım için de açıklamalarda bulundu! Net birşey yok.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Bakasetasan'ın transferiyle ilgili net bir şeyin olmadığını belirterek, çeşitli nedenlerle antrenmana çıkmayan Abdulkadir Ömür ve Umut Bozok'un durumu hakkında ise net bir bilgiye sahip olmadığını söyledi.

ABDULLAH AVCI'DAN AÇIKLAMA!

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Manisa FK'yı 3-1 mağlup eden Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Bizim için yoğun bir trafik olacak. Her iki takım da dönüşümlü oynadı. Belki maçı daha erken bitirebilirdik. . Galibiyet önemliydi. Oyunda yeniden tasarım yaptık. Galibiyet önemliydi. Galibiyetten dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Manisa FK'ya başarılar diliyorum'' 

"GERÇEKTEN BİLMİYORUM"

Avcı, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozokand'ın çeşitli nedenlerle antrenmanda bulunmadığını belirterek, "Bu konu hakkında çok net bir bilgim yok. Sanırım konuşarak daha net bilgi alacağım." açıklaması yaptı.

"BAKASETAS'A NET BİR ŞEY BULAMADIM"

Avcı, Bakasetas ile Trabzonspor'a hemen hemen aynı dönemde geldiklerini belirterek, şöyle konuştu: "Trabzonspor'a da aynı dönemde geldik. Çok güzel hikayelerimiz vardı. Bakasetas her şeyi son ana kadar sahaya yansıtan bir oyuncu. Şu ana kadar bu bir söylenti. Dün takımla birlikte idmana çıktı. Yarın bizimle olacak. Hafta sonu hakkında konuşalım. Transferin gerçekleşip gerçekleşmediğini bilmiyorum. Transferi olursa son dakikaya kadar verebilecek bir oyuncu. Böyle bir şey olduğunda fikrimi açıkça söyleyebilirim. "Bu konuda çok konuşuldu ama benim için hala net değil." dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!
Galatasaray, İlkay Gündoğan Transferi İçin Harekete Geçiyor!
Beşiktaş 15 milyon euroluk golcüsünü buldu: 37 gol 66 asist