Abdullah Gül'den 'Yeni Parti' açıklaması!

Akit TV'de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni bir partinin kurulması amacıyla Ürdün'de aralarında eski İngiltere BaşbakanıTony Blair'in de olduğu İngiliz siyasetçilerle buluştuğu iddia edilen habere 11. Cumhurbaşkanlığı...

Akit TV'de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yeni bir partinin kurulması amacıyla Ürdün'de aralarında eski İngiltere BaşbakanıTony Blair'in de olduğu İngiliz siyasetçilerle buluştuğu iddia edilen habere 11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nden yalanlama geldi.

11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, Abdullah Gül'ün Amman'daki bir güvenlik konferansında konuşma yapmak amacıyla Ürdün'e gittiği sadece Kral Abdullah ve Ürdünlü yetkililerle görüştüğü belirtildi.

Akit TV'nin haberi şu şekildeydi:

11.Cumhurbaşkanlığı Ofisi'nden yapılan açıklama şöyle:

"Bir TV kanalında 11. Cumhurbaşkanımız Sayın Gül'ün Ürdün ziyaretiyle ilgili asılsız iddialara ve yalan haberlere yer verildiği görülmüştür. Amman Güvenlik Konferansı'nda bir konuşma yapan Sayın Gül, Ürdün'de Kral Abdullah başta olmak üzere sadece Ürdünlü yetkililerle görüşmüştür.Asılsız, yalan ve fitne odaklı bu haberin amacının ne olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Ayrıca Meral Akşener çok değerli bir insan"
İbrahim Efe'nin düşüşü olay olmuştu: İstifa etti!
Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi
Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!