Abdurrahman Dilipak: AKParti hükümeti 4 ay önceden darbe olacağını ayrıntılarıyla biliyordu!

İslamcı yazar Dilipak "Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.. Yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil, herkes ötekileri suçlamakla meşgul"

İslamcı görüşleriyle bilinen eski Yeniakit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, AKParti'nin 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimini 4 ay öncesinden bildiğini iddia etti, bir süredir bu iddiaları video ve fotoğraf delilleriyle destekleyen düşüncelerini sosyal medya hesabından paylaşan yazar bu sefer daha net ifadeler kullandı.

 

ASLINDA DARBE OLDUĞUNU ENİŞTESİNDEN ÖĞRENMEMİŞ!

Abdurrahman Dilipak, AKParti ile 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bir iddia ortaya attı. AKParti'lilerin darbeden habersizmiş ve darbeyi halkın yardımıyla bastırmış gibi davrandığını öne süren Dilipak, darbe girişimine kalkışanların da hiçbir şey olmamış gibi davrandığını iddia etti.

DARBE OLACAĞINI BİLİYORLARDI

AKParti'nin 15 Temmuz'u 4 ay öncesinden bildiğini öne süren Dilipak, iddialarını Twitter hesabından şu şekilde sıraladı:  

"Sanki FETÖ'cüler darbeye kalkışmamışlar gibi, AKPartililer de sanki darbeden habersizmiş de son anda darbeyi halkın yardımı ile bastırmış gibi davranıyorlar. Oysa hükümet 4 ay öncesinden darbe olacağını bütün ayrıntısı ile biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı. Sonuçta olan bu ülkeye oldu.. Yazık ki, gerçek çoğu kimsenin umurunda değil, herkes ötekileri suçlamakla meşgul."

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kim Jong-Un'un Silah Fabrikalarındaki Denetimi
Kayseri'de Avrupa Günü Kutlaması: Müzik ve Kültür Buluşması
Carlo Ancelotti’den Arda Güler hakkında açıklama geldi!
İstanbul Restoranında Yüksek Su Fiyatı Tartışması
Taste Atlas'ın dünyanın en iyi kahvaltılıkları listesi, Türkiye'den de iki lezzeti içeriyor!