Abisinin Boğazını ve Cinsel Organını Kesen O Caniye İstenen Ceza Belli Oldu!

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ağabeyini uyurken boğazını ve cinsel organını keserek öldürdü! Cumhuriyet savcısı mütalaasında, sanığın canavarca hisle ve kasten öldürme suçundan müebbet hapisle cezalandırılması..

22 Nisan 2023'te yaşanan olayda Emre T.'nin (30), kardeşi Murat Can T.'yi (32) uykudayken bıçakladığı ve ardından kaçtığı iddia edildi.

SON DAKİKA!

 Evine yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Emre T. şüpheli davranışları ve elinde bıçak bulunması nedeniyle devriye gezen polislerin dikkatini çekti. Boğazını ve cinsel organını kesti.Kendisini durduran polis ekibine cinayeti itiraf eden Emre T., ``Kardeşimi öldürdüm'' diyerek gözaltına alındı. Murat Can T'nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
 Emre T.'nin kardeşinin boğazını ve cinsel organını kestiği ortaya çıktı.
 Tam Cezai Sorumluluk Emre T.'nin "canavarca duygular sonucu işkence yaparak adam öldürme" suçundan yargılanmasına Kocaeli 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde  devam edildi.
 Duruşmaya tutuklu sanık Emre T., avukatı ve babası N.T.katıldı. 
 Raporda sanık Emre T.'nin cezai sorumluluğunun tamamen olduğu açıklandı. Raporla ilgili söz hakkı verilen sanık, "söyleyecek bir şeyi olmadığını" söyledi.
 Kardeşi, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldığı için kendini canavar gibi hissetti.
 Sanık avukatının savunma için süre istemesi üzerine sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi ve duruşma ertelendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.