Acı kazada hayatlar yandı: Denizli'nin tekke mahallesi sarsıldı!

Denizli'de ağaca çarpıp, alev alan otomobildeki Ramazan Mermer (65) ile kendisiyle aynı adı taşıyan 5 yaşındaki torunu hayatını kaybetti, gelini ile ile diğer torunu yaralandı.Olay yeri incelemeleri devam ediyor.

Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Tekke Mahallesi'nde meydana gelen acı kaza, 65 yaşındaki Ramazan Mermer'in kullandığı aracın karanlıkta geç fark edilen virajı alamayarak şarampole devrilmesiyle başladı. Kontrolü kaybedilen araç, şarampole devrilip alev aldı. Araçta bulunan sürücü Ramazan Mermer'in kızı Mukaddes Mermer, çabaları sonucu bir çocuğunu yanına alarak araçtan çıkarken, aynı ismi taşıyan 4 yaşındaki torunu Ramazan, dedesiyle birlikte araçta mahsur kaldı.

İtfaiyenin müdahalesi sonrasında yangın söndürüldü, ancak dede ve torunun cansız bedenleri araçtan çıkartılabildi. Cenazeler, Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan anne ve diğer çocuk ise ambulansla Dinar Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Tekke Mahallesi'nde yaşanan bu trajedi, bölgede derin bir üzüntü yarattı. Aile, yaşadığı acı kaybın izlerini taşırken, kazanın detayları polis ekipleri tarafından incelenmeye devam ediyor.

 

DENİZLİ'DEKİ ACI KAZA: TEKKE MAHALLESİ'NDE ŞARAMPOLE DEVİR

 

Denizli'nin Çivril ilçesine bağlı Tekke Mahallesi'nde meydana gelen acı kaza, 65 yaşındaki Ramazan Mermer'in idaresindeki otomobilin karanlıkta geç fark edilen virajı alamayarak şarampole devrilmesiyle gerçekleşti.

 

SÜRÜCÜNÜN KONTROLÜNÜ KAYBETTİĞİ ARAÇ ALEV ALDI

 

Sürücü Ramazan Mermer'in kontrolünü sağlayamadığı araç, şarampole devrilerek aniden alev aldı. Araçta bulunan sürücünün kızı Mukaddes Mermer, kendi çabalarıyla bir çocuğunu yanına alarak yanan araçtan çıkarken; aynı adı taşıyan 4 yaşındaki torunu Ramazan ise dedesiyle birlikte araçta mahsur kaldı.

 

YANGIN SONRASI OLUMLU BİR MÜDAHALE

 

Yanan araçta mahsur kalan dede ve torunun cansız bedenleri, olay yerine çağrılan itfaiyenin yangını söndürmesinin ardından araçtan çıkartıldı. İsimleri ve sonları aynı olan dede ve torunun cenazeleri, Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

YARALANAN ANNE VE DİĞER ÇOCUK TEDAVİ ALTINA ALINDI

 

Kazada yaralanan anne ve diğer çocuğu ise ambulansla Dinar Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı. Olay, ailenin yaşadığı acı trajediyle birlikte bölgede derin bir üzüntüye neden oldu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.