'Açık giyinmek yasaktır´ yazısı bulunan kafeye şortla giren genç kız kovuldu

Kocaeli’nin Başiskele ilçesindeki bir kafe, girişe ‘burada açık giyinmek yasak’ yazısı astı. Kafeye şortla giren bir genç kadın ise personel tarafından dışarı çıkartıldı.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde girişinde “Burada açık giyinmek yasaktır” ifadelerini yer aldığı bir yazı bulunan kafeye giden kadın, ‘şort giydiği gerekçesiyle’ görevli bir personel tarafından dışarı çıkartıldı. Kafe sahipleri, söz konusu personelin işine son verildiğini belirtti. 

Olay, Körfez Mahallesi Liman Caddesi üzerinde bulunan bir kafede yaşandı. ‘Larisa’ isimli Twitter kullanıcısı, sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

ŞORT GİYDİĞİM İÇİN CAFEDEN KOVULDUM.

Merhaba, bugün arkadaşlarımla cafede otururken cafenin çalışanı “kapalı” arkadaşımı yanına çağırıp burada açık giyinilmediğini ve ailelerin bundan rahatsız olduğunu söyledi arkadaşıma para teklif edip cafeden gitmemizi istedi.”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan işletme sahipleri, olayın kendilerinden habersiz bir şekilde yaşandığını öne sürdü. Açıklamada, “Kafemizde yaşadığımız olayla ilgili saygısızlığı yapan personel işten çıkarılmıştır. Kafe yönetiminin bu olaydan haberi yoktur. Olayı kamera kayıtlarından izler izlemez kafe yönetimi saygısızlığı yapan personelin işine son vermiştir. Özür dileriz” diye ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Et Entegre Tesisi İşkence Skandalı: Suluova'da Büyük Tepki!
Didim'de Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 3 Organizatör ve 37 Göçmen Yakalandı
Hemşire Selen'in şüpheli ölümüne ilişkin son görüntüleri ortaya çıktı
Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi