Acile kaldırılmış bir kadının cesedi hastanenin çöpünde bulundu

Fransa'da sağlık hizmetleri, personel eksikliği ve hizmet koşulları nedeniyle eleştirilere maruz kalırken, bir hastanenin acil servisine kaldırılan demans hastası kadının, kaybolmasının ardından 2 gün sonra hastanenin bodrumundaki bir çöp konteynerinde ölü bulunması büyük tepki topladı.

La Provence gazetesinin haberine göre, 85 yaşındaki demans hastası kadın, nöbet geçirdiği için 23 Şubat'ta kızı Claudine tarafından Aix-en-Provence şehrindeki bir hastanenin acil servisine götürüldü.

23 Şubat gecesi hastaneden kaybolduğu bildirilen yaşlı kadın, 25 Şubat'ta aynı hastanenin bodrum katındaki çöp konteynerinde, kızı tarafından ölü bulundu.

OLAY NASIL YAŞANDI?

Claudine, annesini hastaneye getirdikten sonra içecek almaya gittiğini ve geri döndüğünde annesinin yerinin değiştirildiğini söyledi. Hemşireler, annesinin tedavi gördüğü bölüme alamayacaklarını belirtince Claudine evine döndü. Ancak daha sonra hastaneden gelen telefonla annesinin kaybolduğunu öğrendi. Hastaneye dönen Claudine, güvenlik kameralarına bakılmasını talep etti ancak hastane yönetimi, güvenlik kameraları ile ilgili çalışanın izinde olduğunu ve şifrenin kendilerinde olmadığını bildirdi.

Claudine, annesini kaybetmekten endişe duyarak hastane çevresinde ve sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparak aramaya başladı. İtfaiye görevlisi kuzeniyle birlikte aramalarını sürdüren Claudine, 25 Şubat'ta hastanenin bodrumundaki çöp konteynerinde annesinin cesedini buldu.

Olay sosyal medyada büyük tepki çekerken, Aix-en-Provence Savcılığı soruşturma başlattı. Claudine, annesinin ölümünden güvenlik kameralarına erişim sağlayamayan hastaneyi sorumlu tutuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Tamamen yapay zeka görüntüleriyle üretilmiş en uzun klip!
ABD'nin Gazze kıyısına inşa ettiği iskele tamamlanmış durumda
İtalya'da Bomba Tehlikesi! 36 Bin Kişi Tahliye Edildi!
Stormy Daniels, Trump'ın "sus payı" davasında yaşamının kaosa dönüştüğünü ifade etti
Netanyahu müzakere heyetine talimat verdi: "Israrcı olmaya devam edin”