Acun Ilıcalı: Ali Koç'a Destek Çağrısı

Acun Ilıcalı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından Ali Koç'a destek çağrısında bulundu. Ilıcalı, camianın Koç'u ikna etmesi gerektiğini vurgularken, Koç'a "İçinde bir çocuk var. Çocuğu kızdırırsan ne olur, topunu alır gider" uyarısında bulundu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a destek çağrısında bulunarak, camianın Koç'u ikna etmesi gerektiğini belirtti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın son günlerdeki Trabzonspor-Fenerbahçe maçı ve sonrasındaki olaylarla ilgili yaptığı çıkışlar, Türk futbol kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Ilıcalı, Fenerbahçe'nin başkanı Ali Koç'a yönelik çıkışlarıyla dikkat çekti. Maç sonrası yaşanan skandal olaylar ve tartışmaların ardından Ilıcalı, camianın Koç'a destek olması gerektiğini belirtti. Koç'un Fenerbahçe'ye yararlı olabileceğini ifade ederken, hikayesinin henüz sona ermediğine inandığını dile getirdi.

Özellikle Ali Koç'un takımı ligden çekme ihtimalini değerlendirirken yaptığı açıklamalar dikkat çekti. Ilıcalı, Koç'a yönelik "İçinde bir çocuk var. Çocuğu kızdırırsan ne olur, topunu alır gider" şeklindeki sözleriyle eleştiri ve uyarıda bulundu. Bu sözler kısa süre içinde sosyal medyada ve spor gündemlerinde geniş yankı buldu. Ilıcalı'nın bu çıkışları, Türk futbolunda yaşanan tartışmaları ve kulüp başkanlarının aldığı kararları da gündeme taşıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Adana Demirspor, Luis Nani ile yolların ayrıldı!
Sakaryaspor, Süper Lig için play-off finalinde rakibine hazırlanıyor!
Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin günü ve saati belli oldu
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Cihan Çanak mesaisi yaptı!
Beşiktaş'ın Transfer Hedefi: Standard Liege'den Genç Yetenek!