Acun Ilıcalı Ali Koç'tan aldığı büyük sırrı açıkladı!

Acun Ilıcalı seçilmeleri halinde Fenerbahçe'de üstleneceği görevi söyledi! Acun Ilıcalı, Ali Koç'tan alacağı o görevi ağzından kaçırmış oldu. Acun Ilıcalı'nın görevi net bir şekilde belli oldu! İşte detaylar!

Takımın başına dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu seçen Fenerbahce, tüm gözleri yaklaşan seçimlere çevirdi.

Ali Koç ve Acun Ilıcalı 8-9'da sunacak. Haziran ayında yapılan olağan genel kurul toplantısında..

Her ne kadar Jose Mourinho'nun takımının başına erkenden getirilen Ali Koç'un geldiği söylense de Aziz Yıldırım önceki seçimde bir hamle yapmıştı. Mağazada büyük yatırımı olan Acun Ilıcalı'nın yeni sahibi tv100'de Candaş, Tolga Işık'ın "Az önce konuştum" programına konuk oldu.

Ali Koç'un listesinden seçilen Acun Ilıcalı, şunları söyledi: "Henüz resmi bir açıklama yok ama siz ve Branco'sunuz. Futbolun başında, Başkan ve teknik direktör Mourinho, "Böyle bir yapının olduğu doğru mu?" sorusunu yanıtlarken, seçildiği takdirde futbol sektöründe kimlerin çalışacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada futbolun başında 4 kişinin olacağını belirterek, şunları söyledi: "Elbette Ahmet Ketenci var. Sevgili Ahmet büyük bir varlıktı. Kulübümüzde özellikle ön plana çıkmak istemeyen bir kişi" "Sevgili Başkanımız, ben, Branco ve tabii ki büyük antrenörümüz Mourinho, dördümüz ve Ahmet ile buna inanıyoruz. Futbol departmanını omuzlarımızda taşıyoruz" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.