Acun Ilıcalı Aziz Yıldırım için çok ağır konuştu! Bu laf ağır olacak!

Fenerbahçe'nin yeni yönetim kurulu listesinden aday olan Acun Ilıcalı, katılmış olduğu bir canlı yayında eski başkan Aziz Yıldırım hakkında ağır konuştu! 600 milyon euro zarara uğradığını iddia etti! "Aziz Yıldırım'ın alacağı yok. Paranı al git"

F.Bahçe'de heyecan artıyor! Ünlü televizyoncu ve iş adamı Acun Ilıcalı, F.Bahçe'nin efsane başkanlarından Aziz Yıldırım'ı sert bir şekilde eleştirdi. Ali Koç'un listesinden Fenerbahçe yönetimine başvuran Ilıcalı, katıldığı canlı yayında Yıldırım'ın kulübe verdiği zararı ve yeniden başkan olma isteğini eleştirdi.

Ilıcalı, Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin büyük maddi kayıp yaşadığını iddia etti. "Aziz Yıldırım'ın görev yaptığı dönemde kulüp 600 milyon euro zarara uğradı. Aziz Yıldırım'ın hiçbir iddiası yok. "Paranı al, 600 milyon avroyu harca, sonra yeniden başkan ol" diyen Ilıcalı, Yıldırım'ın yeniden cumhurbaşkanı olma girişimlerini sert bir şekilde eleştirdi. Ilıcalı da Yıldırım'ın bu tutumuna tepki göstererek, "Üstelik mektuplar da ekliyor. O günler bitti, artık böyle birini görmek istemiyorlar" diye konuştu Fenerbahçe camiasında.


Acun Ilıcalı'nın bu sert açıklaması, FENERBAHÇE'de başkanlık seçiminde tedirginlik yarattı. Aziz Yıldırım'ın başkan adaylığına bir kez daha karşı çıkan Ilıcalı, kulübün geleceği için kulübün Ali Koç yönetiminde devam etmesi gerektiğini savundu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.