Acun Ilıcalı bir takım daha satın alacağını açıkladı

TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı, futbol sektöründeki yatırımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Hull City ile başlayan Ilıcalı, şimdi de Slovenya'nın en üst ligi PrvaLiga'dan Mura adlı yeni bir kulüp satın alacak.

TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı, futbol sektöründeki yatırımlarına devam ediyor. İngiliz ekibi Hull City'nin ardından yeni bir kulüp satın alacak. Ilıcalı'nın ilgilendiği yeni takım, Slovenya'nın en üst ligi PrvaLiga'dan Mura. Ünlü televizyoncu, geçtiğimiz yıllarda İrlanda Ligi'nden Shelbourne'e yatırım yapmış ancak daha sonra bu kararından vazgeçmişti.

FUTBOL TAKIMI KURACAK

Acun Ilıcalı, TV 8'in sahibi olarak futbol sektöründeki yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor. Hull City gibi İngiliz bir ekibin ardından, Ilıcalı'nın şimdi de Slovenya'nın en üst ligi olan PrvaLiga'dan Mura takımını satın almayı planladığı belirtiliyor. Ünlü televizyoncu, daha önce İrlanda Ligi'nden Shelbourne'e yatırım yapmış ancak bu kararından vazgeçmişti. Şimdi ise gözü Slovenya'da. Ilıcalı'nın daha önce Maribor veya Olimpija Ljubljana gibi kulüpleri de satın alabileceği iddia edilmişti, ancak şu anda Mura kulübü üzerinde yoğunlaştığı biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
"Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı
Başbakanla telefonda konuşurken devleti yıkmaya teşebbüs
TEM'de ruhsatsız benzinlik: Firmanın yönetiminde AKP'li isimler var
20 ilde düzenlenen ‘Sibergöz-39’ operasyonlarında 74 şüpheli gözaltına alındı