Acun Ilıcalı deliye dönecek! Şeyma Subaşı öyle bir şey yaptı ki; dünya onu konuşuyor! Sevgilisi ve kızıyla...

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve kızları Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı, son yaptığı hareketle birlikte Türkiye magazin gündemini aştı, Dünya magazin gündemine bomba gibi oturdu. Subaşı ayrıca binlerce kişinin tepkisini topladı.

Şeyma Subaşı, çoğu kişinin yorumlarına göre muhteşem bir hayat sürmeye devam ediyor. Önce Acun Ilıcalı, sonra da milyarder iş adamı Mohammed Alsaloussi ile birliktelik yaşayan Subaşı'nın son hareketi "yok artık" dedirtti! 

Şeyma Subaşı, Mısır uyruklu iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Dünya evine girecek olacağını açıklamasının ardından ailesiyle tanıştırmış ve hemen sonrasında tatile çıkmıştı. Henüz evli olmadan, Acun Ilıcalı'dan olma kızı Melisa ile birlikte sevgilisinin yanına giden Subaşı, attığı fotoğraflar sebebiyle tepkilerin odağına yerleşmişti. Bu noktada Acun Ilıcalı'nın çok kızacağı söylense de, herhangi bir tepki gelmemişti. Bugün yaşananlar ise yok artık dedirtti!

Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve kızı ile birlikte ülkeden ayrılma amacıyla özel bir jet bulamayan Şeyma Subaşı, sevgilisinden büyük jest gördü. Subaşı'nın sevgilisi resmen uçak kapattı!



Alsaloussi tarafından yapılan bu jesti takipçileri ile paylaşan Subaşı, özel jet bulamayınca tüm uçağı kendileri için rezerve ettiğini kral emojisi koyarak belli etti. Şeyma Subaşı'na yapılan bu jest tüm Dünya'nın magazin gündemine oturdu.

Twitter'da birçok kişi; henüz evlenmeden Acun Ilıcalı'nın kızına karşı yapılan bu jestleri ve daha öncesindeki tatil gibi rahatlıkları Ilıcalı'nın rahat karşılamayacağı ve tepki göstereceği yönünde yorum yaptı. Git gide daha da kötü bir hale gelen sosyal medya gerçeğiyle karşı karşıya kalındığını açıklayan birkaç kişi Subaşı'nı tepki yağmuruna tuttu.

Bunun yanı sıra, henüz evlenmeden sevgilisiyle uzun süredir birlikte yaşayan Subaşı, birkaç hafta önce Mohammed ile birlikte Türkiye'ye giriş yapmıştı. Mısırlı erkek arkadaşını ailesi ile tanıştıran Subaşı, sürpriz açıklamalar altına imza atarak herkesi şaşırtmıştı.

Subaşı, sevgilisi ile ailesini bir araya getirdiği akşamda; "İsteme gibi olmadı tabii ki. İstanbul'a geldiğimiz için tanıştırmak istedim. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu" demişti.

"Hikayemiz çok uzun"


Şeyma Subaşı,

"3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun. Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da 'Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük' dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında." şeklinde konuşmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
Ebru Şancı, Ceyda Düvenci'nin 'ped' açıklamasını eleştirdi
Düğün tarihleri belli oldu: Tolga Sarıtaş dünyaevine giriyor
El ele görüntülendiler: Reyting rekortmeni dizideki aşk gerçeğe döndü
Cihangir Ceyhan en değer verdiği partnerini açıkladı