Acun Ilıcalı fişini çekti, Survivor bitiyor! O tarih final tarihi oldu! Milyonlar Twitter'da "Ne olu

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor yarışmasının final tarihi açıklandı. Final tarihiyle birlikte başka çalışmalara yönelecek olan Acun Ilıcalı'nın ise Survivor yarışması kafasında bitmiş olacak.

Acun Medya tarafından ekranlara gelen başarılı yarışmada her bölüm bir önceki bölümden daha heyecanlı bir şekilde geçiyor. Yarışmanın finaline kısa günler kala iki takımda hem dokunulmaz hem de ödül oyunlarını için büyük bir rekabete giriyorlar. Sevilen yarışmanın dikkat çeken ve araştırmalara konu olan final tarihi hakkında bir gerçek daha ortaya çıktı.

22 Mart 2005 yılında başlayan Survivor, her yıl Mart ayları gibi başlayıp daha sonra Temmuz ayları gibi final yapıyor. TV8 ekranlarında Masterchef, O Ses Türkiye ve Survivor yarışmaları ise belli periyodlarla birlikte ekranlara geliyor. Masterchef yarışmasının bitimiyle birlikte Survivor yarışması ekranlara gelmişti.

İki takımdan oluşan gerilimi ve eğlencesi yüksek yarışmasının final tarihine ait tüm detaylar tek tek paylaşıldı. Uzun bir süredir yarışmanın final tarihi ve finalinde neler olacağı ise merakla araştırılıyordu. İşte Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunuculuğunu yaptığı başarılı yarışmanın final tarihi....

Konu hakkında bir sosyal medya kullanıcısı "Survivor’ın 2021 sezonunun final tarihi hakkında ilk detaylar belli oldu! İlk bölümüyle Ocak ayının başlarında ekranlara gelen Survivor sezonu Temmuz’un ilk haftasında kapatıyor.. Yarışmanın bu sezonki final tarihi için 1-4 Temmuz aralığı düşünülürken finalin geçen sezon olduğu gibi İstanbul’da yapılması planlanıyor. Böylece yarışma 2021 sezonuyla 6 aylık bir süreye ulaşarak gelmiş geçmiş en uzun sezon olma özelliğini taşıyacak." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde