Acun Ilıcalı, Gözünü Daha Yükseğe Dikti! Hull City'den Sonra Bir Takım Daha Alıyor!

Servetine servet katmaya devam eden Acun Ilıcalı, futbol dünyasında yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Ünlü televizyoncu, Hull City'den sonra bir takım daha satın almaya karar verdi ve gözünü daha da yükseğe dikti. İşte detaylar…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2022'nin başlarında Championship takımlarından Hull City'yi satın alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Servetiyle sıkça gündeme gelen Ilıcalı, bu sefer de Slovenya'nın en üst ligi PrvaLiga'dan Mura takımına yatırım yapmıştır.

Ilıcalı'nın futbol dünyasındaki yatırımları 2023 yılında da devam etmişti. Haziran ayında İrlanda Ligi takımlarından Shelbourne'e yatırım yapmış, ancak Kasım ayında bu yatırımdan vazgeçerek yeni kulüplerle işbirliği yapmak istediğini açıklamıştı. Bu doğrultuda Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Slovenya'dan kulüp arayışında olduğunu doğrulamıştı.

Football Planet'te yer alan habere göre, ünlü televizyoncunun tercihi belli oldu. Edinilen bilgilere göre, Hull City'den sonra Slovenya'daki yatırımını Mura takımına yapacağı öğrenilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Dolandırıcıların son yöntemi: Kız çocuklarının fotoğraflarını kullandılar
Bu yöntem kararan perdeleri ilk günkü haline getiriyor!
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer atasözünün anlamı
Amerikalılar neden evinde çamaşır makinesi kullanmıyor hiç düşündünüz mü?
20 Mayıs 2024 günlük burç yorumları