Acun Ilıcalı havuzun hedefinde

Yeni Akit adlı gazetenin hedefindeki isimler arasına Acun Ilıcalı da eklendi. Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen ancak programlarında birçok Cemaatçi'nin yarıştığı ortaya çıkan Ilıcalı'ya ilişkin "Acun Ilıcalı FETÖ'nün...

Yeni Akit adlı gazetenin hedefindeki isimler arasına Acun Ilıcalı da eklendi. Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen ancak programlarında birçok Cemaatçi'nin yarıştığı ortaya çıkan Ilıcalı'ya ilişkin "Acun Ilıcalı FETÖ'nün PR çalışmasını mı yapıyor?" diyen Yeni Akit, "2015 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan 'Recep İvedik 4' filminin reklam araları Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yayın organı Zaman gazetesinin reklamı ile doldurulmuştu.

Reklam aralarına yerleştirilen Zaman reklamları akıllara farklı düşünceleri getirmişti.  Her defasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgi ve saygısını dile getiren Acun Ilıcalı'nın TV 8 ekranlarını FETÖ'cülere açması ise büyük şaşkınlığa neden olmuştu. Yaşanan skandalların ardından duyarlı Müslümanlar artık Acun'un programlarını seyretmiyor" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın Yeni Akit'e yapılan "saldırı" haberini de sitesinden kaldırdığını belirten gazete, Ilıcalı'nın yarışmalarının da "FETÖ'cü kaynadığını" yazdı.

Uzun yıllardır Erdoğan'a yakın görüntüler veren Ilıcalı'nın bu haberin ardından nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Renault'tan tam hibrit motorlu yeni SUV!
Çinli Otomotiv devi Geely, Türkiye pazarına gözünü dikti!
Ferrari'nin yeni harikası günler sonra yollarda: Atmosferik V12 motoru ile piyasada
Ferrari'nin son modeli, F167, birkaç gün içinde yollara çıkacak!
Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü