Acun Ilıcalı ile Mourinho Arasında Neler Yaşandı? Sır Perdesi Aralanıyor!

Fenerbahçe'nin son derbi mağlubiyetinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Ünlü televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı, takımın moralini yükseltmek amacıyla Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giderek futbolcularla bir araya geldi.

TRENDYOL SÜPER LIG’IN 6. HAFTASINDA FENERBAHÇE ILE GALATASARAY KARŞI KARŞIYA GELDI

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında futbolseverlerin merakla beklediği derbide ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray, Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1’lik skorla kazanan taraf sarı-kırmızılı ekip oldu. Galatasaray’ın zaferi sonrası büyük bir sevinç yaşanırken, Fenerbahçe cephesinde gergin anlar yaşandı.

ACUN ILICALI'DAN SAMANDIRA ZIYARETI

Derbi yenilgisi sonrası Fenerbahçe'de eleştiri okları başkan Ali Koç ve teknik direktör Jose Mourinho'ya yönelirken, flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın, mağlubiyetin hemen ardından Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne giderek futbolcular ve teknik ekiple bir araya geldiği öğrenildi.

FUTBOLCULARA VE MOURINHO’YA DESTEK

Acun Ilıcalı, Samandıra’daki ziyaretinde önce futbolcularla buluştu, ardından teknik direktör Jose Mourinho ile görüştü. Kulüpten yapılan açıklamaya göre Ilıcalı, Mourinho'ya tam destek verdiğini belirterek takımın arkasında olduğunu vurguladı. Mourinho ise bu destek için teşekkür ederken, sezon sonunda şampiyonluk sözü verdi.

"TAKIMIMIZA VE HOCAMIZA GÜVENIYORUZ"

Derbi sonrası basın mensuplarına açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Takımımızın oyunundan memnunuz. İstatistiklerde üstündük, ancak futbol sonuç oyunudur ve kaybettik. Geçen yıl 5 puan öndeydik, bu şampiyonluğu getirmedi. Şu anda 5 puan geride olmak da bizi şampiyonluktan uzaklaştırmaz. Biz Fenerbahçe’yiz, büyük bir camiayız. Bir mağlubiyetle yıkılmayız. Kadromuzdan, teknik direktörümüzden memnunuz ve onlara güvenimiz tam. Yarıştan kopmadık, ümitsizliğe yer yok. Bu bir yol kazası. Futbolda maçlar kazanılır ve kaybedilir," şeklinde konuştu.

Fenerbahçe cephesinde Mourinho’nun arkasında durulurken, takımın şampiyonluk yolundaki inancının tam olduğu mesajı verildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.