Acun Ilıcalı o küfürü duyunca sinirlendi

Acun Medya’nın hazırladığı ve Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor 2021 sezonu yayın hayatını hızla sürdürmeye devam ediyor. Ünlüler ve Gönüllüler konseptinde yapılan yarışmanın büyük bir merakla beklenen 43. Bölümü bugün akşam seyirci karşısına çıkacak.

Hem Ünlüler takımında hem de Gönüllüler takımında meydana gelen tartışmalar seyirci üzerinde yankı uyandırmaya devam ediyor. Yarışmacıların performansları bir kenara adada meydana gelen kaoslar seyircinin büyük bir şaşkınlık yaşamasına neden oluyor. Programın yayınlanan yeni bölüm fragmanı ise herkesi çılgına çevirdi. O yarışmacı dile getirdiği sözlerle beraber ekranlarda adeta yankı uyandırdı.

Survivor’ın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ünlüler adasında meydana gelen büyük tartışma herkesi şaşkına çevirdi. Yarışmaya yedeklerden katılan Doğan, Barış’a söylediği sözlerle beraber adada kaos yaşanmasına neden oldu. Duyduğu sözler karşısında kendisine hakim olamayan Barış, Doğa’ın arkasından koşarak ona karşı atağa geçmek istedi.

Survivor’da ‘Karaktersiz’ sözleri adayı karıştırdı!

Survivor’ın bugün yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanı seyirci karşısına çıktı. Fragmanda Doğan’ın Barış’a, “Sen karakterini burada belli ediyorsun. Anladın mı?” sözleri gündemde yankı uyandırdı. Bu sözlerin ardından sinirlerine hakim olamayan Barış atağa geçerek, “Ne karakterinden konuşuyorsun?” sorusunu sordu. O sırada takımdaki diğer yarışmacılar Barış’ı zor gücün zapt etti. 

Doğan ve Barış arasındaki gerginlik daha çok artmaya başlayınca Barış, Doğan’a, “Karakterden konuşma seni var ya…” sözlerini dile getirdi. Doğan ise duyduğu sözler karşısında, “Karaktersizsin oğlum sen!” ifadelerine yer verdi. Barış ise arkadaşlarının elinden kurtularak Doğan’a karşı atağa geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!
Çinliler nihayet bunu da gerçekleştirdi! 440 bin TL'ye sıfır lüks otomobil