Acun Ilıcalı sinirden çıldırmıştı! Reyting için rol mü yaptı açıkladı

Acun Ilıcalı Survivor konseyinde sinirlendi! Acun Ilıcalı ilk kez sandalye fırlattı. Ilıcalı olaylı konseyi hakkında ilk kez açıklama yaptı! Acun Ilıcalı bu konudaki düşüncelerini medya ile paylaştı!

Survivor All-Star 2024 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın sinirlenip sandalye fırlatıp Survivor konseyinden ayrıldığı anlar kamuoyunda büyük şaşkınlık yarattı. Sosyal medyada hızla yayılan bu olay uzun süre medyanın da gündemindeydi..

Son bölümde yaşananlar kamuoyunu bir kez daha şaşırttı. Acun Ilıcalı'nın beklenmedik tepkisi yarışmanın gidişatını tamamen değiştirdi ve tartışmaya yol açtı. Acun Ilıcalı konseyde sinirlerine hakim olamadı!


ILICALI: RAHAT BATTI

Neden bu kadar sinirlendiği sorulduğunda Ilıcalı, "Rakiplerin her gün sorun ve kaos yaratması beni gerçekten rahatsız etti. Babam; ''Rahmetli rahat battı" ifadesini kullanırdı! dedi; Survivor All-Star'ın bu kadar yetenekli bir kadrosu olmasına rağmen bu tür sorunların yaşanması benim için gerçekten çok üzücü..

 

ASLINDA KIRMAMAYA ÇALIŞTIM

Sunucu Eser Yenenler sandalyenin atılmasıyla ilgili soru üzerine Ilıcalı, "Aslında kırmamaya çalıştım. Ancak yarış sonrası yarışmacıların rahat tavırları beni şaşkına çevirdi. Bu durumu kabul edemezdim. "Umarım önümüzdeki bölümlerde daha olumlu bir sezon yaşarız." dedi.. Acun Ilıcalı tepkisinde oldukça haklı oldugunu bu ifadeler ile ortaya koydu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Cannes'a gidemeyen ünlü isim kim? Güya Hande Erçel'i kıskanmış!
Arkadaşlık Çeşitleri: Hayatınıza Renk Katan Dostlarınız
18 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Ünlü Modacı Evde Ölü Bulundu! Ölüm Nedeni Gizemini Koruyor
Hafta sonu planı yapanlara Meteoroloji uyarısı