Acun Ilıcalı Survivor'da kırmızı alarmlar çalacak, adayı sallayacak açıklamayı yaptı! Meğer İlayda... Mil

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmaları arasında yerini alan Survivor her bölümde dengeleri değiştiriyor. Her bölümde heyecanın ve tansiyonun arttığı yarışmada Acun Ilıcalı yarışmacı olan İlayda Şeker hakkında düşündüklerini ilk kez açıkladı.

Acun Medya tarafından ekranlara gelen başarılı yarışma her bölümde seyircileri kendilerine bağlıyor. Özellikle birleşme partisinden sonra finale en yakın isimlerin kalmasıyla birlikte heyecanda tavan seviyelere çıkmıştı. Her bir yarışmacı dengeleri değiştirecek olan hamlelerini hem parkurlarda hem de arkadaşlık çevresinde gösteriyor!

Acun Ilıcalı ise Survivor Panorama programıyla bir canlı bağlantısı gerçekleştirdi. Birçok konu hakkında açıklama yapan Acun Ilıcalı, İlayda Şeker ve birkaç daha yarışmacı hakkında birçok açıklama yaptı. Aleyna Kalaycıoğlu içinde açıklamalar yapan Acun Ilıcalı "Aleyna Kalaycıoğlu çok farklı bir yarışmacı" sözlerini dile getirdi. İlayda için ise...

Dominik adasından Canlı yayın bağlantısı yapan Acun Ilıcalı, Survivor Panorama ekibiyle çok özel açıklamalar yaptı. Acun Ilıcalı kendisi için 5 ismin finale kalacağını da dile getirdi ama isimlerini vermedi. İlayda Şeker hakkında ise şok bir açıklama yaptı. Meğer Acun Ilıcalı İlayda Şeker hakkında...

Acun Ilıcalı, "İlayda benim için çok garip bir kız. Ama nasıl garip bir kız? Bir yıl konsantre olsaymış, spor yapsaymış bence çok ciddi yarışmacı olurdu. Atışları gerçekten çok muazzam. Bir yere tırmanma gerektirdiği zaman zorlanıyor. Hırsı yok bence. Biraz hırslı olsa öyle şeyler yapar ki.." dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti
Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"
Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü
Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesaja sert çıktı! Okları Metin Akpınar'a çevirdi!
'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'