Acun Ilıcalı Survivor’dan ümidi kesti! Başka projeye yöneldiğini resmen açıkladı! Kadroyu yavaş yavaş hazırlıy

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor'dan umudunu Acun Ilıcalı kesti. Kısa bir süre önce açıklamalarda bulunan televizyon sunucunun Survivor hakkında düşüncelerini dile getirmesi ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Acun Medya tarafından ekranlara gelen başarılı yapım her yıl farklı kişilerle ekran başındaki seyircisiyle buluşuyor. Fakat geçtiğimiz sezon pandemiden dolayı bütün dizilerin ara vermesiyle reyting rekorlarını kırmasına neden olmuştu. Dizilerin ekranlara gelmemesinden seyirciler Survivor yarışmasına kilitlenmiş ve tüm yarışmacıları benimsemişlerdi.

Katıldığı programda dile getirdiği sözlerle birlikte "Bu sene reytinglerde kötüydü bu yüzden böyle bir karar almış olabilir", "Zekasını konuşturuyor. Seyircisini iyi tanıyor" yorumlarını Acun Ilıcalı dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Acun Ilıcalı'nın Temmuz ayının ilk günlerinde final yapacağı tahmin edilen Survivor yarışması hakkında neler düşünülüyor?

Kısa bir süre önce Survivor Panorama'ya katılarak Survivor Türkiye'nin gelecek yıl olmayacağını dile getiren Acun Ilıcalı Survivor Türkiye yerine başka bir projeyi getireceğini açıkladı. Survivor Türkiye hayranları ise büyük bir şok içerisinde kaldı. Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye yerine nasıl bir proje yapacak?

"Son 3 yıldan bir All Star düşünüyoruz. Ağırlık son dönem olacak. Seyircimize sorduğumuz zamanki yüzde All Star'ı istiyor. Bizim şu anda hani banko isim olarak aklımıza gelen Anıl Berk, Sercan, Berkan bir de Ogeday. Kızlardan ise Evrim, Elif, Seda ve Sude. Bizim şu anda tabii teklif götüreceklerimiz bunlar. Biraz erken belirlememiz lazım ki arkadaşlar kampa girsin. All Star Ünlüler ve All Star Gönüllüler olacak" sözlerini dile getiren Acun Ilıcalı dikkatleri üzerine çekti.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde