Acun Ilıcalı'dan gençlere tavsiye: Yalnızlaşmayın!

Acun Ilıcalı, Antalya Diplomasi Forumu'nda gençlere yönelik olarak, 30 yaşına kadar en kritik şeyin doğru dostları bulmak olduğunu belirtti. Yalnız kalmamaları ve arkadaşlarını seçerken dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı.

Acun Ilıcalı ve Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim'in katılımıyla gerçekleşen #ADFYouth (ADF Gençlik) oturumu, Antalya Diplomasi Forumu'nda (ADF) gençlerin ilgi odağı oldu. Programda, Ilıcalı gençlerin sorularını yanıtlarken, Bakan Yardımcısı Serim ise Ilıcalı'nın kültürel ve spor alanındaki projelerini övdü.

'YALNIZLAŞMAYIN'

Serim, Ilıcalı'nın Türkiye'yi uluslararası alanda temsil etmesinin önemine vurgu yaparak, onu Türkiye'nin fahri elçisi olarak gördüğünü ifade etti. Ilıcalı, gençlere umutlarını kaybetmemeleri, olumlu bakmaları ve sağlıklı yaşamanın önemini vurgularken, başarısını risk almayı ve doğru kararlar verme becerisini geliştirmeye borçlu olduğunu belirtti.

Almanya'da yeni bir kanal açacaklarını paylaşan Ilıcalı, Türk dizilerinin dünya çapında tanınan başarısına da değindi. Ilıcalı'ya, yurt dışındaki Türkiye algısını değerlendirmesi için sorulan bir soruya, Türkiye algısının zaman içinde büyük değişim gösterdiğini ve Türkiye'nin dünyada daha fazla konuşulduğunu ifade etti. Ilıcalı, spor diplomasisinin önemine de vurgu yaparak, sporun insanları bir araya getirme gücünü övdü. Ayrıca, gündüz programlarında daha pozitif ve eğlenceli içeriklerin olmasını arzuladığını belirtti. Son olarak, Ilıcalı sabah erken kalkmaya karşı olduğunu, insanların daha mutlu ve dinlenmiş bir şekilde işe gitmelerini istediğini ifade etti.  Oturumun sonunda Bakan Yardımcısı Serim ve Acun Ilıcalı, gençlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı
Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve