Acun Ilıcalı’dan Mesut Özil açıklaması: Fenerbahçe’ye gelmesiyle ilgili güzel hislerim var

Fenerbahçeliliği ile bilinen televizyoncu Acun Ilıcalı, Mesut Özil'in Fenerbahçe’ye gelmesine ilişkin yakında güzel şeyler olabileceğini fakat oyuncunun devam eden kontratı nedeniyle daha fazla bir şey söylemesinin doğru olmayacağını...

Fenerbahçeliliği ile bilinen televizyoncu Acun Ilıcalı, Mesut Özil'in Fenerbahçe’ye gelmesine ilişkin yakında güzel şeyler olabileceğini fakat oyuncunun devam eden kontratı nedeniyle daha fazla bir şey söylemesinin doğru olmayacağını belirtti.

Acun Ilıcalı Instagram canlı yayında Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili gelen soruyu cevapladı.Yakında güzel şeyler olacağını hissettiğini söyleyen Acun Ilıcalı, Mesut Özil'in kontratı bittiğinde Fenerbahçe’ye gelmesi için  elinden geleni yapacağını belirtti.

'Başkanımız Mesut'u getirebilecek bir başkan'

Ilıcalı'nın sözleri şu şekilde: "Mesut Özil, Fenerbahçe'ye gelmeli şeklinde istekler var. Yakında sanki güzel şeyler olabilir diye düşünüyorum. Öyle hislerim var. Mesut'u çok seviyorum. Fenerbahçeliyim. Bu konuda elimden gelen bir şey olursa elbette yapacağım. Bir çaba içerisindeyiz. Anlatmak isterdim ama çok da anlatamıyorum. Sonra anlatırız. Başkanımız zamanı gelince konuyla ilgili bilgilendirme yapacaktır. Bildiğiniz gibi kontratlar var, kontratın bitmesi geliyor. Mesut'un kontratı bittiği zaman bence favori takım Fenerbahçe olur. Çünkü başkanımız Mesut'u getirebilecek bir başkan. Ben de bu konuda elimden ne gelirse yaparım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Muslu Belediyespor, şampiyonluk hedefinde!
Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın ve transfer açıklaması geldi! Son dakika!
Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda