Acun Ilıcalı'dan Şok İtiraf: Adnan Oktar'ın Müridi Olduğunu Doğruladı

Acun Ilıcalı, katıldığı bir Youtube programında ilk kez Adnan Oktar hakkında itiraflarda bulundu! Hakkında paylaşılan iddialara yanıt veren ünlü sunucu bir zaman müridi olduğunu itiraf etti! Açıklamalarına göre, bir dönemler Adnan Oktar'ın yanında durdu ve devam etti.

Acun Ilıcalı, iddia edilen Adnan Oktar Cemaati ilişkisiyle ilgili bir Youtube yayınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ülke gündeminde uzun zamandır yer alan Acun Ilıcalı ve Adnan Oktar iddialarına karşılık yanıt geldi. Acun Ilıcalı bugün yaptığı açıklamada, merak edilen sorulara tek tek yanıt verdi. Adnan Oktar'ın bir süre süresince yanında olduğunu itiraf etti. İşte, Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...

 

ACUN ILICALI'DAN İDDİALARA CEVAP GELDİ

Ülke gündemini devamlı olarak meşgul eden Adnan Oktar, bu kez Acun Ilıcalı'nın açıklamalarıyla gündeme taşındı. 2018 senesinde suç örgütü kurmak suçuyla 8 bin 658 yıl hapis cezası verilen Adnan Oktar'ın arşivi ortaya çıktı. Katılım sağladığı bir programda Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşlarından olan Esat Yontunç için, 10 - 15 senelik talebem sözlerini kullanmıştı. Adnan Oktar ile aynı karede görüntülenen Acun Ilcalı'dan aylar sonra yanıt geldi.

 

ADNAN HOCA'NIN MÜRİDİ OLDUĞUNU DOĞRULADI

Arşivlerden çıkartılan görüntülerde Adnan Oktar'ın "Tam bir kerata" diyerek Acun Ilıcalı'yı kast ettiği görüldü. Acun Ilıcalı'nın en yakın arkadaşı Esat Yontunç'un 10 - 15 senelik talebesi olduğunu söyleyen Adnan Oktar'ın sözlerine karşılık Acun Ilıcalı'dan ilk kez açıklama geldi.

Youtube içerik üreticisi Enver Aysever'in kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, 19 - 20 yaşlarında Adnan Oktar'ın yanında olduğu itiraf etti. Servetinin Adnan Oktar'dan kaynaklandığına dair iddialara ise, "19-20 yaşındaydım. Annemlerin rahmetli olduğu bir dönem Adnan Hoca'yla görüşmüşlüğüm oldu, 1.5-2 yıl. Sonra aralarından ayrıldım." ifadeleriyle cevap verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

17 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Kendisini 'cinsel terapist' olarak tanıtan Buse Aydın'a ağır ceza
Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!