Acun Ilıcalı'dan Turhan Bozkurt'a: 'Yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de bu hokkabazlarla uğra

Acun Ilıcalı, üç yıldır vergi ödemediği iddialarına sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi. Gazeteci Turhan Bozkurt'un açıklamalarına karşı çıkan Ilıcalı, Acun Medya Holding'in kâr amacı gütmeyen bir şirket olduğunu ve yönettiği şirketlerin 2023'te 324 milyon TL vergi ödediğini belirtti.

Acun Ilıcalı, üç yıldır vergi ödemediği iddialarına sosyal medya üzerinden sert bir yanıt verdi. Gazeteci Turhan Bozkurt'un iddialarına karşılık veren Ilıcalı, "Yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş" ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, vergi ödemekten kaçınan kişileri "Vergi Yüzsüzleri" olarak adlandırarak dün bir liste açıkladı. Bu açıklamanın ardından Turhan Bozkurt, sosyal medya üzerinden Acun Ilıcalı'nın üç yıldır vergi ödemediğini öne sürdü. Bozkurt, paylaşımında "Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın! Acun Ilıcalı'nın holdingi de üç senedir vergi ödemiyor" dedi.

İddialara sosyal medya aracılığıyla yanıt veren Ilıcalı, şunları ifade etti: "Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding, kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin toplam vergi ödemesi 2023 yılında 324 milyon TL’dir. Bu yıl ise iki katını ödeyeceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği bir şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan; rahatça iftira atabildiğine göre seni yüzsüzler listesine sokabiliriz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.