Acun Ilıcalı'dan Yeni Futbol Yatırımı: Bir Kulüp Daha Satın Alıyor!

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, futbol dünyasında yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. İlgi odağı olan medya patronunun, Bulgaristan'daki futbol kulüpleriyle yakından ilgilendiği ve yeni bir kulüp satın alma hazırlığında olduğu iddia edildi...

Fenerbahçe yöneticisi ve Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı'nın, futbol yatırımlarını genişleteceği ve yeni bir kulüp satın alacağı iddia edildi. Medya patronu, Türkiye'nin komşusu Bulgaristan'daki futbol kulüpleriyle ilgileniyor.

BULGARISTAN’DA YENI YATIRIM

Bulgar gazeteci Metodi Shumanov'un haberine göre, Acun Ilıcalı, Bulgaristan'dan bir futbol takımı satın almayı planlıyor. Haberde, Ilıcalı'nın hangi kulüple ilgilendiğine dair detay verilmedi ancak futbol yatırımlarını genişletebileceği vurgulandı.

MARIBOR’U DA ALIYOR

Ilıcalı'nın sadece Bulgaristan ile sınırlı kalmayıp, Slovenya Ligi ekiplerinden NK Maribor kulübünü de satın alacağı açıklandı. NK Maribor, tarihinde ilk kez yabancı yatırımcılara açılan bir Slovenya kulübü olarak dikkat çekiyor.

ILICALI’DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Slovenya'daki hangi kulübün bizim için en uygun olduğunu araştırdıktan sonra NK Maribor kulübünün bizim için en uygun kulüp olduğuna karar verdik. Şehri gerçekten seviyorum, stadyumu seviyorum ve kulübü yöneten insanları seviyorum. Diğer ilgilendiğimiz kulüplere de saygı duyuyorum. Mura kulübü de çok başarılı, Olimpija da Avrupa'da büyük bir isim fakat Maribor da öyle. Sonuçta bir karar vermemiz gerekiyordu. İki ay süresince araştırdık ve düşündük. Maribor'un en doğru proje olduğuna karar verdik," ifadelerini kullandı.

Ilıcalı’nın yeni futbol yatırımları, spor dünyasında büyük ilgi uyandırıyor. Bulgaristan ve Slovenya’daki bu hamlelerle, Ilıcalı'nın futbol dünyasındaki etkisini daha da artırması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.