Acun Ilıcalı'nın canı, ciğeri gitti! Acilen hastaneye kaldırdılar, büyük şok! Milyonlar donakaldı, herkes

TV8 ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Survivor Ekstra haftanın belli günlerinde ekranlara geliyor. Survivor Ekstra'da yarışmacıların performanslarından olaylara tepkilerine kadar birçok konu ele alınıyor.

Sevilen sunucu aynı zamanda Survivor 2010 yarışmasının başarılı yarışmacılarından biriydi. Yarışmanın ilk zamanlarından elenene kadar başarılı bir şekilde performansını konuşturan ismin daha sonra elinden Acun Ilıcalı tutmuş ve Survivor Ekstra yarışmasına sunucu olarak oturtmuştu. Survivor Ekstra'da vermiş olduğu açıklamalarla gözde sunucusu olmuştu.

Survivor Ekstra'da uzun bir süredir yer almayan ismin hakkında birçok iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Acun Ilıcalı'yı yanlış yaptığı, Acun Ilıcalı ile çok sert bir tartışma yaşandığı hakkında çıkan tüm iddialara cevap niteliğinde bir yanıt sonunda geldi. Fakat sunucunun sevenleri yine çok üzüldü.

Survivor Ekstra'nın en sevilen ve en başarılı sunucularından biri olan Furkan Dede çekimlerde yer almayınca ortalık çok fena karışmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen haberlere ve çıkan iddialara ise kısa sürede bir yanıt geldi. Survivor Ekstra'nın başarılı sunucusu hastanelik olduğu söylenmeye başlandı.

Uzun bir süredir bel sıkıntıları yaşayan Furkan Dede'nin programdan izin alınarak birkaç bölüm daha olmayacağı gündeme geldi. Bel rahatsızlığından hemen sonra ise birçok iddia tekrardan gündeme düştü. Furkan Dede'nin hastanelik olduğuna dair iddialar özellikle magazin dünyasında çok konuşulmaya başlandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti
Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"
Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü
Duygu Nebioğlu, Annesiyle ilgili gelen o mesaja sert çıktı! Okları Metin Akpınar'a çevirdi!
'Annem pavyonda çalışıyordu...' diyerek itiraf etti! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Kardeşimin babası kocammış'